Ir sācies Jaunais – ZIRGA gads!

zirgs2014.gadā sākas Zirga jeb Zilā koka zirga gads. Pēc ķīniešu zodiaka Zilā koka zirga zīme ir septītā no divpadsmit. Lai gan mums jaunais gads ir sācies jau 1. janvārī, pēc ķīniešu horoskopa tas iestāsies vien 2014.gada 31.janvārī. Tātad – tieši tad tā “pa īstam” arī sāksies Zirga gads.

Ko mums sola Zirga gads? Apskatot vairākus horoskopus dažādos avotos, var secināt, ka šis gads mums visiem būs straujš, dinamisks, būs daudz un mērķtiecīgi jāstrādā (zirgs taču arī ir stiprs un vajadzības gadījumā – strādīgs dzīvnieks). Veiksme gaidot tos, kuri strādās čakli, bet sliņķiem klāšoties grūti . Tā kā zirgs ir skaists un cēls dzīvnieks, šogad vajagot pievērst pastiprinātu uzmanību savam ārējam izskatam un pašsajūtai. Zirgs ir arī gudrs dzīvnieks, tādēļ iesaka divreiz padomāt, un tikai tad runāt vai darīt. Nemelo, nerunā “pa tukšo” un nediskutē par to, ko nezini! Ja būsi labestīgs, pozitīvi noskaņots, sabiedrisks, izturīgs un arī nedaudz uzstājīgs, šogad Tev īpaši veiksies!

Ja Tu esi dzimis Zirga gadā, Tavas raksturīgākās īpašības ir neatkarība, mērķtiecība,pašpaļāvība, laipnība. Tu esi omulīgs, godīgs, sirsnīgs un veikls, iedvesmojošs runātājs. Zirga gadā dzimušos iedvesmo idejas, kuras viņi arī steidzas realizēt. Reizēm Tu esi impulsīvs un nepadomā par nākotni.

Bet patiesībā – lai arī kādā gadā esi dzimis un kāds gads ir pienācis, visu, ko darīsi, dari ar prieku! Tad noteikti veiksies!

___________________

Raksta tapšanā izmantotie materiāli:

Man Ho Kvoks. Ķīniešu astroloģija. Pareģojiet nākotni pēc ķīniešu horoskopiem. – R.: Jumava, 1998

Žurnāls jauniešiem “Sīrups” (03.01. – 08.01.2014.)

Attēls: www.petnewsandviews.com

 

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *